Sobre Nosaltres

Pisos en venda d'obra nova, projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana.

Empresa promotora a Barcelona, immobiliària, construcció d'obra nova, promoció i venda de pisos.

Promotora Constructora Sarrià, és una empresa familiar de dues generacions, consolidada professionalment i amb més de 50 anys d'experiència, creant projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana.

Gestionem de forma directa els projectes, ja que comptem amb professionals i personal d'àmplia experiència en el sector, oferint un gran compromís i efectivitat als clients.

El nostre valor afegit és l'atenció personalitzada, amb un assessorament professional i individualitzat amb la finalitat de conèixer de forma detallada la demanda del client, així com les seves inquietuds per poder satisfer-les donant una resposta òptima i garantint la màxima qualitat i rigor en el procés de construcció.

Els nostres habitatges són exclusius, seguint les últimes tendències i complint els més exigents estàndards de qualitat; perquè no són habitatges, són llars. Des del primer moment podràs fer de la teva casa la teva llar.

ESTÀ BUSCANT...

Pisos de nova construcció, habitatges de nova construcció, habitatges alt standing, pisos alt standing, construcció obra nova, promocions immobiliàries, promoció immobiliària construcció obra nova, propietats exclusives, pisos de luxe, nova construcció amb piscina, habitatges residencials de nova construcció?

Contacti amb nosaltres:

  contactar

Les Nostres Certificacions

Certificación CEPYME 500

CEPYME 500: Líders en creixement empresarial.

Hem estat reconeguts per CEPYME com una de les 500 empreses de major creixement empresarial en el 2022, obtenint amb això el segell que el certifica.

Veure certificat 2022

Des de PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, l'ajudem a trobar el que busca:

Empresa constructora de Barcelona, pisos, habitatges, projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana: pisos en venda d'obra nova, venda d'immobles, habitatges,...