Sobre Nosaltres

Pisos d'obra nova, projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana.

Empresa promotora a Barcelona, immobiliària, construcció d'obra nova, promoció i venda de pisos.

Promotora Constructora Sarrià, és una empresa familiar de dues generacions, consolidada professionalment i amb més de 50 anys d'experiència, creant projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana.

Gestionem de forma directa els projectes, ja que comptem amb professionals i personal d'àmplia experiència en el sector, oferint un gran compromís i efectivitat als clients.

El nostre valor afegit és l'atenció personalitzada, amb un assessorament professional i individualitzat amb la finalitat de conèixer de forma detallada la demanda del client, així com les seves inquietuds per poder satisfer-les donant una resposta òptima i garantint la màxima qualitat i rigor en el procés de construcció.

Els nostres habitatges són exclusius, seguint les últimes tendències i complint els més exigents estàndards de qualitat; perquè no són habitatges, són llars. Des del primer moment podràs fer de la teva casa la teva llar.

ESTÀ BUSCANT...

Pisos de nova construcció, habitatges de nova construcció, promocions immobiliàries, habitatges alt standing, pisos alt standing, construcció obra nova, promocions immobiliàries, promoció immobiliària construcció obra nova, propietats exclusives, pisos de luxe, nova construcció amb piscina, habitatges residencials de nova construcció?

Contacti amb nosaltres:

contactar

Des de PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, l'ajudem a trobar el que busca:

Projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana: pisos en venda, venda immobles, venda habitatges,...