Sobre Nosaltres

Pisos en venda d'obra nova, projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana.

Empresa promotora a Barcelona, immobiliària, construcció d'obra nova, promoció i venda de pisos.

PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ es destaca com una empresa familiar de dues generacions, amb una trajectòria professional consolidada i més de 50 anys d'experiència en la creació de projectes residencials a Barcelona i la seva zona metropolitana. La nostra passió per la construcció i el compromís amb l'excel·lència ens han portat a convertir-nos en referents en el sector.

Ens enorgulleix gestionar directament cada projecte, comptant amb un equip de professionals altament experimentats i un personal compromès. Aquesta forma de treball ens permet mantenir un control absolut sobre la qualitat, el compliment de terminis i l'atenció a cada detall, assegurant que els nostres clients obtinguin resultats superiors.

El nostre valor afegit es basa en l'atenció personalitzada que brindem a cada client. Comprenem que cada persona té necessitats i preferències úniques, per la qual cosa ens esforcem a oferir un assessorament professional i individualitzat. Escoltem atentament els nostres clients, amb la finalitat de conèixer detalladament les seves demandes i expectatives, per a després oferir-los solucions òptimes i personalitzades.

A PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ ens enorgulleix construir habitatges exclusius que segueixen les últimes tendències arquitectòniques i compleixen amb els més alts estàndards de qualitat. Cada projecte és concebut amb un enfocament meticulós en el disseny, els materials de primera qualitat i les tècniques constructives més innovadores. El nostre objectiu és crear llars que reflecteixin l'estil de vida i les aspiracions dels qui els habitaran.

Quan triï PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, no sols està adquirint un habitatge, està invertint en la qualitat, la comoditat i la felicitat de la seva llar. El convidem a ser part de la nostra família de clients satisfets i a descobrir l'experiència única de construir la llar dels seus somnis al costat de nosaltres.

ESTÀ BUSCANT...

Pisos de nova construcció, habitatges de nova construcció, habitatges alt standing, pisos alt standing, construcció obra nova, promocions immobiliàries, promoció immobiliària construcció obra nova, propietats exclusives, pisos de luxe, nova construcció amb piscina, habitatges residencials de nova construcció?

Preparat per a fer el pas cap a la seva nova llar? Explori la nostra promoció immobiliària i descobreixi els exclusius pisos en venda de nova construcció. Converteixi's en propietari d'un habitatge únic, construït amb la més alta qualitat i disseny modern. No esperi més, contacti amb nosaltres ara i faci el pas cap a la seva nova llar a Barcelona o zona metropolitana:

  contactar

Les Nostres Certificacions

Certificación CEPYME 500

CEPYME 500: Líders en creixement empresarial.

Hem estat reconeguts per CEPYME com una de les 500 empreses de major creixement empresarial en el 2022, obtenint amb això el segell que el certifica.

Veure certificat 2022

Des de PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, l'ajudem a trobar el que busca:

Empresa constructora de Barcelona, pisos, habitatges, projectes residencials a Barcelona i zona metropolitana: pisos en venda d'obra nova, venda d'immobles, habitatges,...