Pròxims projectes

Descobreixi els emocionants projectes residencials de nova construcció que PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ té preparats per a vostè! Actualment, ens trobem en la primera fase de desenvolupament d'aquests increïbles pisos, immobles i habitatges, dissenyats pensant en la seva comoditat i estil de vida.

Projectes en una primera fase, en procés de construcció i/o comercialització (properament passarem a fer la seva promoció i venda):

VILADECANS

Habitatges obra nova a Viladecans. Propietats exclusives. 46 pisos en venda de nova construcció a Viladecans. Nou projecte residencial a Viladecans, en procés de construcció.

SANT JOAN DESPÍ

Pròxima promoció d'habitatges, locals i aparcaments al centre de Sant Joan Despí. Adreça: Av. Barcelona 7-9. Número d'habitatges: 24. Número de pàrquings: 47. Número locals: 2.

Construint somnis a la seva mida, visqui el luxe d'estrenar una llar.

La nostra experiència i passió per la construcció es reflecteixen en cada detall d'aquests projectes residencials. Des de la selecció acurada dels millors terrenys fins a l'elecció de materials d'alta qualitat, cada aspecte està sent meticulosament planificat per a oferir-li llars que superin les seves expectatives.

Aquests pròxims projectes representen una oportunitat única per a aquells que desitgen ser els primers a gaudir d'una nova construcció excepcional. Amb dissenys moderns i funcionals, aquests pisos i immobles oferiran espais acollidors i ben distribuïts, pensats per a adaptar-se al seu estil de vida i brindar-li el màxim confort.

A PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, ens enorgulleix crear projectes residencials que es converteixen en llars plenes de vida. Cada aspecte, des de l'arquitectura fins als acabats, està sent acuradament considerat per a garantir la qualitat i l'estètica de cada habitatge.

No perdi l'oportunitat de ser part d'aquests emocionants projectes residencials en la seva fase inicial. Pròximament podrem presentar-li més detalls sobre ubicacions, dissenys i dates de lliurament.

Prepari's per a viure en l'avantguarda de la nova construcció. Confiï en PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ per a brindar-li projectes residencials de qualitat superior.

 

Preparat per a donar inici a una nova etapa a la seva pròpia llar? Descobreixi l'excel·lència en la venda de pisos d'obra nova amb la nostra empresa immobiliària. Els nostres immobles de nova construcció són sinònim de qualitat i disseny modern. Com a promotora i constructora d'habitatges a Barcelona, li convidem a contactar-nos i explorar les opcions que li brindaran una llar única i exclusiva. El seu somni de viure en un espai extraordinari comença amb una trucada:

  contactar

Pot consultar també disponibilitat, característiques i preus dels nostres pisos en venda, les nostres promocions de vivendes d’obra nova a Barcelona i zona metropolitana. Pisos de nova construcció amb terrassa, balcó, pàrquing, piscina,...