Contacte - Situació

PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIÀ, empresa immobiliària a Barcelona.

Construcció d'obra nova, promoció i venda de pisos, habitatges de nova construcció.

Avda. Diagonal, 463, 1º, 2ª / 08036 BARCELONA
  Tel.: +34 93 430 85 85
  E-mail: info@pcsarria.com

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta o observació que ens vulgueu fer. Sino també podeu contactar amb nosaltres per telèfon (   Tel.: +34 93 430 85 85 ) o correu electrònic (   E-mail: info@pcsarria.com ):
Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

El Responsable de la web, GRUPO PROMOTORA CONTRUCTORA SARRIA, informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre la teva consulta, sol·licitud d'informació o contractació de serveis. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades a qualsevol moment, i de portabilitat si escau. Pots consultar l'informació addicional i detallada sobre la protecció de les teves dades en la nostra política de privacitat.

Pisos en venda Barcelona i àrea metropolitana: venda immobles Barcelona, venda habitatges Barcelona, projectes residencials Barcelona, promoció immobiliària Barcelona, construcció obra nova Barcelona